ogospodi777

Незаконный блок

Recommended Posts

ogospodi777    0

Персонаж pacuca був заблокований за ботоводство .але персонажи 10 lvl всі стоять в пандемоніумі і ніколи його не поктдають.в чому причина блоку ? Дякую .перевірте ще раз

Ghost    71

Добрий день, як вам вже відповіли, аккаунти були заблоковані за ботоводство. Це стосується усіх використовуваних аккаунтів. 

ogospodi777    0

А що означаэ ботоводство на 10 lvl. Вони стоять в пандемоніумі тільки для аукциона .чи це вже заборонено у грі.то дайте якесь попередження шо неможна переиродавати речі.або напишіть в чому причина ботоводства а то торгуєш продаєш 4 роки а тут якесь ботоводство знаходять

Ghost    71

Добрый день, усі аккаунти які контактували з ботофермами, включно з аккаунтами, через які продавалися ресурси, здобуті нечесним шляхом, були заблоковані. 

ogospodi777    0

тоисть я буду продавать лавкой товары а подбежит ко мне какойто фермобот и чтото купит за кинару и меня сразу в бан потомучто я с ним контактировал .хороший розклад. не нуладно я был бы ботом то бан понятно. а вот ета ситуация то вобще треш. или ето какято подстава чтобы убрать конкуренцию