ogospodi777 0 Posted Sunday at 12:39 PM Персонаж pacuca був заблокований за ботоводство .але персонажи 10 lvl всі стоять в пандемоніумі і ніколи його не поктдають.в чому причина блоку ? Дякую .перевірте ще раз Share this post Link to post Share on other sites
Ghost 71 Posted Sunday at 06:56 PM Добрий день, як вам вже відповіли, аккаунти були заблоковані за ботоводство. Це стосується усіх використовуваних аккаунтів. Share this post Link to post Share on other sites
ogospodi777 0 Posted Sunday at 07:57 PM А що означаэ ботоводство на 10 lvl. Вони стоять в пандемоніумі тільки для аукциона .чи це вже заборонено у грі.то дайте якесь попередження шо неможна переиродавати речі.або напишіть в чому причина ботоводства а то торгуєш продаєш 4 роки а тут якесь ботоводство знаходять Share this post Link to post Share on other sites
Ghost 71 Posted yesterday at 06:24 AM Добрый день, усі аккаунти які контактували з ботофермами, включно з аккаунтами, через які продавалися ресурси, здобуті нечесним шляхом, були заблоковані. Share this post Link to post Share on other sites
ogospodi777 0 Posted yesterday at 06:53 PM тоисть я буду продавать лавкой товары а подбежит ко мне какойто фермобот и чтото купит за кинару и меня сразу в бан потомучто я с ним контактировал .хороший розклад. не нуладно я был бы ботом то бан понятно. а вот ета ситуация то вобще треш. или ето какято подстава чтобы убрать конкуренцию Share this post Link to post Share on other sites