xHoHo 2 Posted October 5, 2022 Вітаю. Не можу створити нового персонажа. Постійно дисконектить із ігри. Стандартним присетом персонажів грати не бажаю. Дякую. 1 Share this post Link to post Share on other sites
djchips 17 Posted October 6, 2022 кожну хвилину жми перевiрку iменi персонажу i не вилетиш 1 Share this post Link to post Share on other sites
sophisticated 241 Posted October 6, 2022 8 часов назад, xHoHo сказал: Вітаю. Не можу створити нового персонажа. Постійно дисконектить із ігри. Стандартним присетом персонажів грати не бажаю. Дякую. Доброго дня! Гравці вірно Вам підсказують. Необхідно час від часу натискати клавішу "перевірка нікнейму". Це допоможе утримувати зв'язок з сервером. 1 Share this post Link to post Share on other sites
xHoHo 2 Posted October 7, 2022 Вітаю. Звісно дякую за пораду. Але це вирішить суть проблеми ? Свого першого персонажа я створював досить довго, налаштовуючи кожну деталь обличчя. Його риси, волосся, і так дальше. Чому тепер появилась ця проблема? І чи можна її усунути ? Як ви собі представляєте нового іграка ,котрий не стикався з подібним. Звісно він відпише в Support і отримає відповідь "Друже, просто нажимай кожної хвилини кнопку (Перевірка нік-нейму) і тебе не дісконектне" Якось дивно, дякую. за увагу. Share this post Link to post Share on other sites
djchips 17 Posted October 7, 2022 2 часа назад, xHoHo сказал: Вітаю. Звісно дякую за пораду. Але це вирішить суть проблеми ? Свого першого персонажа я створював досить довго, налаштовуючи кожну деталь обличчя. Його риси, волосся, і так дальше. Чому тепер появилась ця проблема? І чи можна її усунути ? Як ви собі представляєте нового іграка ,котрий не стикався з подібним. Звісно він відпише в Support і отримає відповідь "Друже, просто нажимай кожної хвилини кнопку (Перевірка нік-нейму) і тебе не дісконектне" Якось дивно, дякую. за увагу. ну i шо ти хочеш тепер ? це уже досить давно так э, у людей тут питання э i складнiше просто такий способ зараз актуальний . Що маэмо то маэмо Share this post Link to post Share on other sites