Xpresskill 0 Posted May 12, 2023 cant continue that campaign because the npc that i talk to don't let me go to third step to kill spirits please help Share this post Link to post Share on other sites
sophisticated 241 Posted May 12, 2023 Hello! You need to compleate "Light up the Lighthouse" mission. Share this post Link to post Share on other sites
pein666 0 Posted July 23, 2023 witam, niestety mam podobny problem i nie moge ukonczyc kampani z heiron rozbiłem 5 obeliskow a nawet 6 i nic! co mam zrobic?? Share this post Link to post Share on other sites
sophisticated 241 Posted July 23, 2023 2 часа назад, pein666 сказал: witam, niestety mam podobny problem i nie moge ukonczyc kampani z heiron rozbiłem 5 obeliskow a nawet 6 i nic! co mam zrobic?? Dzień dobry! Informacja została przekazana do administracji. Prosimy o cierpliwość. Share this post Link to post Share on other sites
sophisticated 241 Posted July 23, 2023 3 часа назад, pein666 сказал: witam, niestety mam podobny problem i nie moge ukonczyc kampani z heiron rozbiłem 5 obeliskow a nawet 6 i nic! co mam zrobic?? Należy zmienić język klienta na angielski i problem zostanie rozwiązany. Share this post Link to post Share on other sites
pein666 0 Posted July 27, 2023 Witam znowu problem z kampania! tym razem dalej! tutaj powinna byc ksiażka z tego co pamietam! a jej niema! a nawet wedlug mapki powinna byc! Share this post Link to post Share on other sites
sophisticated 241 Posted July 27, 2023 4 часа назад, pein666 сказал: Witam znowu problem z kampania! tym razem dalej! tutaj powinna byc ksiażka z tego co pamietam! a jej niema! a nawet wedlug mapki powinna byc! Dzień dobry! Zadanie działa poprawnie, książka jest trochę dalej. Share this post Link to post Share on other sites
pein666 0 Posted July 27, 2023 dzieki, choc niewiem dlaczego akurat na tym serwie jest tu ale spoko dzieki! jeszcze jedno pytanie dlaczego niemoge napisac ze rekrutuje czlonkow na chwile moglem a teraz juz nie? zła komenda czy jak? czy powinna byc czy cos pomyliłem? /RecruitGroupMembers i spacja i powinno wejsc? Share this post Link to post Share on other sites
sophisticated 241 Posted July 27, 2023 8 минут назад, pein666 сказал: dzieki, choc niewiem dlaczego akurat na tym serwie jest tu ale spoko dzieki! jeszcze jedno pytanie dlaczego niemoge napisac ze rekrutuje czlonkow na chwile moglem a teraz juz nie? zła komenda czy jak? czy powinna byc czy cos pomyliłem? /RecruitGroupMembers i spacja i powinno wejsc? Tak, polecenie jest poprawne lub możesz użyć skrótu klawiaturowego Shift+V i kliknąć "Opublikuj ofertę". Share this post Link to post Share on other sites
pein666 0 Posted July 27, 2023 dlatego pytalem bo polecenie jednego dnia wchodziło a teraz juz nie? i nic z tego nawet dokladnie skopiowalem z czatu to co ci napisałem i lipa dalej po spacji niewchodzi grupa?? i niewiem dlaczego?? przeciez na tym serwie niema goldpacka? wiec niewiem o co chodzi? prosze o pomoc!i czy oferta jest opublikowana czy nie nic z tego ramka niewchodzi po spacji! Share this post Link to post Share on other sites
pein666 0 Posted July 27, 2023 moge prosic o odpowiedz dlaczego ramka niewchodzi? Share this post Link to post Share on other sites